DATE: 11 maart 2016
TIME: aanvang 20:30 | open 20:00 | einde 23:30
LOCATION: Heerlen
VENUE: Nieuwe Nor
Support at Anne Clark ft. herrB (UK/DE) 11 maart 2016

-> Photo’s here <-

Aftermovie Concert De Nieuwe Nor, Heerlen, 11 March, 2016):

Wij zijn er als de kippen bij dit jaar!
Programma

Huis Verloren:
Jack Shake & the Wishbones XL
Kopvoeter
Stakbabber
Rectum Raiders

Swaf:
Mr. Darkhorse
TreeHook
Holland Elektro

’t Kroegie
Leoparte
Wet T-Shirt Contest
Drunken Dolly

support: Stakbabber (i.s.m. Dutch Mountain Film Festival)

“Stevige melancholische rock, gewikkeld in een verfijnde duistere verpakking”, aldus tijdschrift Music Maker, die het vorig jaar verschenen album ‘Polarized’ bekroonde met 4 sterren. Stakbabber is de band van frontman Mick Ness, die ooit als vaste waarde deel uitmaakte van de spraakmakende Ultra-beweging Oktopus en Mecano. In Oost-Europa groeide hij uit tot cultheld in de periode toen hij zanger en gitarist was van de Hongaarse band Sexepil.

Stakbabber wordt gepresenteerd in samenwerking met Dutch Mountain Film Festival(DMFF), het crossborder bergfilmfestival dat 6 t/m 13 maart plaatsvindt in Heerlen. Tijdens DMFF neemt het thema ‘landschap’ een centrale plaats in. De spanning tussen mens en natuur biedt door de eeuwen heen een onuitputtelijke inspiratiebron voor kunstenaars: de aantrekkingskracht van het ontembare, het ruige, het verborgene van de mens.

Anne Clark ft. herrB (UK/DE)

In de lente van 2016 gaan Anne Clark en haar Duitse muzikale partner en producer herrB door op hun creatieve muzikale reis: een lange Europese tour die op 11 maart de NIEUWE NOR in Heerlen aandoet. Daarbij combineren ze de tijdloze poetische teksten in de herkenbare stijl van Anne Clark met dansbare beats. En uiteraard komen de klassieke tracks als ‘Our Darkness‘ en ‘Sleeper in Metropolis‘ ook voorbij.

© Stakbabber 2015